Elektrische bakfiets

Urban Arrow Family Performance Essential

Het populairste model van de Family Line van Urban Arrow is deze Family Performance Essential. Urban Arrow heeft deze bakfiets uitgerust met de Bosch Performance Line middenmotor, een gebruiksvriendelijk systeem met een trekkracht van 65 Nm, ideaal bij het wegfietsen van huis of bij het optrekken vanaf het stoplicht. Urban Arrow is de absolute marktleider op het gebied van gezinsbakfietsen. Veiligheid en comfort staan op 1 bij dit razend populaire merk.

De Urban Arrow Family Performance Essential heeft een Bosch Purion display en traploze Enviolo versnelling. Dit schakelt heel licht en direct. Ook is de Performance Essential uitgerust met hydraulische Tektro schijfremmen, waarmee je snel en accuraat stilstaat als het moet, wel zo veilig. Daarnaast is de bakfiets standaard uitgerust met een 500Wh accu waarmee je maar liefst 120km elektrisch ondersteund kunt fietsen.

Doordat de bak in het midden van de fiets laag bij de grond is gemonteerd, behoud je een ideale wegligging tijdens het fietsen wat er voor zorgt dat het prettig rijdt. Zie jij jezelf (en jouw gezin) al op deze mooie bakfiets door de Zaanstreek of Amsterdam gaan? Kom gerust langs voor een proefrit!

Altijd inclusief 3 GRATIS Servicebeurten!

NU Inclusief GPS Systeem!
Gratis Accessoirepakket t.w.v. €597,-!
 • Motor-systeem:
  Middenmotor Bosch Performance
 • Kleur:
  Wit of Zwart
 • Frame maten:
  No items found.
 • Beschikbaar in:
  Oostzaan
 • Prijs:
  5790
  ,-

Wij werken met de meest gerenommeerde merken