Elektrische bakfiets

Urban Arrow Family Performance Plus BES3

Het best geteste model van de Family Line van Urban Arrow is deze Family Performance Plus. Urban Arrow heeft deze bakfiets uitgerust met de Bosch Performance Plus Line middenmotor, een gebruiksvriendelijk systeem met een trekkracht van 65 Nm, ideaal bij het wegfietsen van huis of bij het optrekken vanaf het stoplicht. Urban Arrow is de absolute marktleider op het gebied van gezinsbakfietsen. Veiligheid en comfort staan op 1 bij dit razend populaire merk.

De Urban Arrow Family Performance Plus heeft het nieuwste Bosch KIOX display en traploze Enviolo versnellingsnaaf. Dit schakelt heel licht en direct. Daarbij is de fiets voorzien van een snaaraandrijving. Dit is - in tegenstelling tot de bekende fietsketting - een superlichte en compleet onderhoudsvrije aandrijving! Ook is de Performance Plus uitgerust met hydraulische Tektro schijfremmen, waarmee je snel en accuraat stilstaat als het moet, wel zo veilig. Daarnaast is de bakfiets standaard uitgerust met een 500Wh accu waarmee je maar liefst 120km elektrisch ondersteund kunt fietsen. Via het KIOX display is het mogelijk een koppeling met de mobiele telefoon te maken, waardoor er veel ritinformatie is terug te vinden op je telefoon en het tevens mogelijk is routes te navigeren voor een leuke, avontuurlijke fietsrit.

Doordat de bak in het midden van de fiets laag bij de grond is gemonteerd, behoud je een ideale wegligging tijdens het fietsen wat er voor zorgt dat het prettig rijdt. Zie jij jezelf (en jouw gezin) al op deze mooie bakfiets door de Zaanstreek of Amsterdam gaan? Kom gerust langs voor een proefrit!

Altijd inclusief 3 GRATIS Servicebeurten!

Gratis Accessoirepakket t.w.v. €597,-!
Nu op voorraad!
 • Motor-systeem:
  Middenmotor Bosch Performance Plus
 • Kleur:
  Zwart of Wit
 • Frame maten:
  No items found.
 • Beschikbaar in:
  Oostzaan
 • Prijs:
  6499
  ,-

Wij werken met de meest gerenommeerde merken