Elektrische bakfiets

Urban Arrow Family Cargo Line BES2

De topper uit de Family serie van Urban Arrow is deze Cargo Line bakfiets. Urban Arrow heeft deze bakfiets uitgerust met de supersterke Bosch Cargo Line middenmotor met maar liefst 85Nm trekkracht! Dit is de sterkste motor op de markt, speciaal voor het gebruik op bakfietsen met bepakking en kids. Met deze bakfiets ben je gegarandeerd het snelste weg bij het stoplicht!

De Urban Arrow Family Cargo Line heeft verder een Bosch KIOX display en traploze Enviolo versnelling. Dit schakelt heel licht en direct. Ook is de Cargo uitgerust met hydraulische Tektro schijfremmen, waarmee je snel en accuraat stilstaat als het moet, wel zo veilig. Daarnaast is de bakfiets standaard uitgerust met een 500Wh accu waarmee je maar liefst 120km elektrisch ondersteund kunt fietsen.

Doordat de bak in het midden van de fiets laag bij de grond is gemonteerd, behoud je een ideale wegligging tijdens het fietsen wat er voor zorgt dat het prettig rijdt. Zie jij jezelf (en jouw gezin) al op deze mooie bakfiets door de Zaanstreek of Amsterdam gaan? Kom gerust langs voor een proefrit!

Altijd inclusief 3 GRATIS Servicebeurten!

 • Motor-systeem:
  Middenmotor Bosch Cargo Line
 • Kleur:
  Zwart en Wit
 • Frame maten:
  No items found.
 • Beschikbaar in:
  Oostzaan
 • Prijs:
  6690
  ,-

Wij werken met de meest gerenommeerde merken