Elektrische bakfiets

Urban Arrow Family Anniversary Edition

De beste, sterkste en meest luxe bakfiets ooit gemaakt. Ter ere van het 10 jarig bestaan van Urban Arrow heeft het R&D Team van Urban Arrow alles uit de kast getrokken om de allermooiste bakfiets ter wereld te maken. Mooier wordt het niet: de Anniversary Edition is uitgerust met de zwaarste Bosch Cargo Line Generatie 4 middenmotor met een ongekend hoog koppel van 85Nm, een gebruiksvriendelijk en prachtig systeem met een elektrische versnellingsnaaf (Enviolo Automatic) waardoor je nooit meer hoeft na te denken over schakelen. Het allernieuwste Bosch NYON Display wat kan worden gezien als een ware cockpit en natuurlijk het prachtige geborstelde aluminium frame wat na verloop van tijd er alleen maar mooier gaat uit zien.

Echt alle noviteiten zijn in deze fiets samengevoegd als ode aan de bakfiets. De verende Cane Creek Thudbuster zadelpen zorgt voor een comfortabele zit en de Supernova verlichting met automatisch remlicht zorgen dat je altijd word gezien in het verkeer. De Anniversary Edition wordt standaard geleverd met een prachtig jubileum boek.

Daarnaast is deze bakfiets standaard uitgerust met de zwaarste 500Wh accu waarmee je maar liefst 120km elektrisch ondersteund kunt fietsen.

Doordat de bak in het midden van de fiets laag bij de grond is gemonteerd, behoud je een ideale wegligging tijdens het fietsen wat er voor zorgt dat het prettig rijdt. Zie jij jezelf (en jouw gezin) al op deze mooie bakfiets door de Zaanstreek of Amsterdam gaan? Kom gerust langs voor een proefrit!

Altijd inclusief 3 GRATIS Servicebeurten!

Gratis Accessoirepakket t.w.v. €597,-!
 • Motor-systeem:
  Middenmotor Bosch Cargo Line
 • Kleur:
  Geborsteld Aluminium
 • Frame maten:
  No items found.
 • Beschikbaar in:
  Oostzaan
 • Prijs:
  7590
  ,-

Wij werken met de meest gerenommeerde merken