Elektrische bakfiets

Urban Arrow Family Active Plus BES2

Het instapmodel van de Family Line van Urban Arrow is al een zeer luxe bakfiets. Urban Arrow heeft deze bakfiets namelijk uitgerust met de Bosch Active Line Plus middenmotor, een gebruiksvriendelijk systeem met een trekkracht van 50 Nm. Urban Arrow is de absolute marktleider op het gebied van gezinsbakfietsen. Veiligheid en comfort staan op 1 bij dit razend populaire merk.

De Urban Arrow Family Active Plus heeft een Bosch Purion display en traploze Enviolo versnelling. Dit schakelt heel licht en direct. Ook is de Family Active Plus uitgerust met hydraulische Tektro schijfremmen, waarmee je snel en accuraat stilstaat als het moet, wel zo veilig. Daarnaast is de bakfiets standaard uitgerust met een 400Wh accu waarmee je ongeveer 70-80km elektrisch ondersteund kunt fietsen.

Doordat de bak in het midden van de fiets laag bij de grond is gemonteerd, behoud je een ideale wegligging tijdens het fietsen wat er voor zorgt dat het prettig rijdt. Zie jij jezelf (en jouw gezin) al op deze mooie bakfiets door de Zaanstreek of Amsterdam gaan? Kom gerust langs voor een proefrit!

Altijd inclusief 3 GRATIS Servicebeurten!

Deze bakfiets is ook beschikbaar als  Connected" variant. Hierbij is er een meerprijs van EUR 399 voor de GPS Connect Module.

 • Motor-systeem:
  Middenmotor Bosch Active Plus
 • Kleur:
  Zwart of Wit
 • Frame maten:
  No items found.
 • Beschikbaar in:
  Oostzaan
 • Prijs:
  5299
  ,-

Wij werken met de meest gerenommeerde merken