Dral fietsen

Dral fietsen Oostzaan, de Race- en ATB specialist

Dral fietsen Oostzaan, de Race- en ATB specialist

Onze merken GAZELLE, DRACAT, GIANT en KOGA hebben een schitterend programma Race en ATB fietsen.

Voor een wekelijks trainingsrondje door ons polderlandschap of voor een prestatiegerichte uitdaging zoals de “MARMOTTE” en bv. De OETZTALER RADMARATHON : wij hebben de fiets voor U !

Er is al een leuke racefiets vanaf € 649,00 met echte shimano onderdelen, Triple crankstel en Rem/Schakelgrepen. Mountainbikes zijn er al voor € 399,00 met verend voorvork.

Bij Race en ATB fietsen hoort een stuk passie en emotie want het is een plezierige hobby en zorgeloze manier om in vorm en fit te blijven De nieuwste snufjes op gebied van schakelsystemen , wielen, framematerialen en banden zijn bij ons aanwezig of kunnen wij razendsnel verzorgen. Door jarenlange ervaring met fietsen als wedstrijdsport en lange Cyclosportieve fietstochten kunnen wij een goed advies geven over de te gebruiken tandwielen, banden en/of kleding

Door middel van het BIKEFITTING Meetsysteem kunnen wij onze vakkennis combineren met de nieuwste software en een computertekening als maatadvies gebruiken om uw fiets optimaal af te stellen.

Meetsysteem